Lemmikkien mukana joka päivä!
Lemmikit ovat perheenjäseniä, ja me ymmärrämme, kuinka tärkeää niiden hyvinvointi on sinulle. Verkkoapteekkimme tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu pitämään karvaiset ystäväsi terveinä ja onnellisina. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi lemmikkisi hyvinvointiin – olipa kyseessä sitten koira, kissa, jyrsijä tai muu lemmikki.
Huolehdi lemmikkisi terveydestä ja hyvinvoinnista helposti ja luotettavasti apteekkimme verkkokaupassa.
Selaa laajaa tuotevalikoimaamme ja tee tilaus jo tänään!
KUUKAUDEN LEMMIKKITUOTTEET
Maaliskuussa Aptus Apto-Flex-sarja nivelten hyvinvointiin -15%.
-
Tästä pääset selaamaan lemmikkien koko tuotevalikoimaa!
Koiran matolääke on saatavissa useina erilaisina lääkemuotoina ja erilaisina lääkeaineyhdistelminä. Koiran matolääkkeen valinnassa tulee huomioida koiran ikä ja paino sekä elämäntilanne. Koiran mato- eli sisäloislääkitys kuuluu jokaisen vastuullisen koiranomistajan tehtäviin.
Nykyisten suositusten mukaan aikuisen koiran sisäloishäätöä ei enää tulisi tehdä rutiininomaisesti, vaan ulostetutkimusten perusteella. Näillä toimenpiteillä pyritään ehkäisemään lääkkeille vastustuskykyisten eli resistenttien loiskantojen muodostumista. Sisäloislääkitystä suunniteltaessa otetaan huomioon koiran elinalue ja koiran sekä isäntäperheen harrastukset ja elämäntilanne. Riski saada sisäloistartunta on suurentunut esimerkiksi metsästävillä ja koirapuistoissa liikkuvilla koirilla sekä usean koiran talouksissa.
Aikuisella, perheen ainoalla koiralla madotus tulisi tehdä ulostenäytteiden mukaisesti tarvittaessa, koska vastustuskykyä sisäloisia vastaan on yleensä muodostunut. Näin vältytään turhalta lääkitsemiseltä ja vastustuskykyisten loiskantojen muodostumiselta. Ulostetutkimuksia tekevät eläinlääkäriasemat. Loishäätöön ei ole tarvetta, jos ulostenäytteissä ei todeta sisäloisia. Rutiininomaisesta, esimerkiksi 2 kertaa vuodessa tapahtuvasta madottamisesta tulisi siis pyrkiä eroon. Jotkut koirat voivat kuitenkin tarvita sisäloishäätöä huomattavasti useamminkin. Eläinlääkäri on paras asiantuntija arvioimaan koiran sisäloishäädön yksilöllisen tarpeen.
Koira madotetaan 1–2 viikkoa ennen rokotusta. Rokotteesta saadaan paras teho, kun sisäloiset eivät ole heikentämässä koiran vastustuskykyä.